MENALUX VÄRIJÄRJESTELMÄ

Nopeaa ja helppoa!

Oikean pölypussin löytäminen voi tuottaa hankaluuksia. Menalux-värijärjestelmän avulla oikea pussi löytyy nyt helposti! Tarkista, mikä väri vastaa omaa imurimerkkiäsi.

Menalux on jakanut suurimmat pölynimurimerkit kuuteen ryhmään. Jokaista ryhmää vastaa tietty väri. Jokaisessa pakkauksessa on oma pölypussin mallia vastaava 4-numeroinen koodi. 

LÖYDÄ OIKEA PÖLYPUSSI HELPOSTI

Menalux-pakkaukset on järjestetty pölypussien mallinumeroiden mukaisesti nousevaan järjestykseen. 

Tarkista ensin pölyimurimerkkiäsi vastaava väri ja tarvitsemasi pölypussin numero. Tämän jälkeen löydät oikean pölypussin Menalux-telineestä todella nopeasti ja helposti. Paikallista vain oikeaa merkkiä vastaava väri, jonka jälkeen etsit oikeaa pussimallia vastaavan 4-numeroisen koodin.

JOS TIEDÄT PÖLYNIMURISI MERKIN JA MALLIN

Etsi pölynimurisi malli Menaluxin verkkosivustosta. Valitse tuoteryhmäksi pölypussit ja valitse pölynimurisi merkki, mallisto ja malli. Klikkaa sivuston antamaa pölypussia ja merkitse muistiin sen väri ja numero.

Tai

Etsi pölynimurimallisi kaupasta löytyvästä pölypussin valintaoppaasta. Katso imurin mallin vierestä oikea väri ja numero. 

 

JOS SINULLA ON JONKUN TOISEN PÖLYPUSSIMERKIN TIEDOT

Pölypussien valmistajien taulukosta löydät vastaavan Menalux-viitteen ja värikoodin. Siirry sen jälkeen oikeaan väriin ja etsi pölypussi noudattaen numerojärjestystä.