Menalux

MENALUX® - TARVIKKEET JA VARUSTEET KODINKONEILLE

Menalux on maailman suurimpiin kodinkoneiden valmistajiin kuuluvan Electroluxin markkinoima kodinhoitovälineiden ja kodinkoneiden lisävarusteiden tuotemerkki. Menalux-tuotteita on saatavilla kaikkialla maailmassa, ja niitä on valmistettu ja markkinoitu jo useita vuosia.

Menalux -tarvikevalikoima kattaa kaikki kotitalouden laitteet. Mallistoon kuuluu pölypusseja ja lisävarusteita kaikille nykyisille pölynimurimerkeille sekä tarvikkeita ja varusteita kodin pienlaitteille ja isoille kodinkoneille. 

Laatu ja innovaatio ovat aina olleet kehitystyömme keskeisiä tavoitteitamme. Innovatiivisesta synteettisestä DURAFLOW™ Fresh  -materiaalista valmistetut pölypussit kestävät entistä pidempään, sillä niiden imuteho säilyy korkeana koko pussin täyttymisen ajan. Paremman suodatustehon ansiosta kodin sisäilma pysyy puhtaampana ja terveellisempänä. Menalux on ensimmäinen synteettisten pölypussien valmistaja, jonka tuotteet ovat TÜV Rheinland -instituutin testaamia ja sertifioimia.

MENALUX VÄRIJÄRJESTELMÄ

Nopeaa ja helppoa! Oikean pölypussin löytäminen voi tuottaa hankaluuksia. Menalux-värijärjestelmän avulla oikea pussi löytyy nyt helposti! Tarkista, mikä väri vastaa omaa imurimerkkiäsi. Menalux on ...

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh on suunniteltu kuluttajien vaatimuksien pohjalta!

TÜV-HYVÄKSYTTY LAATU

Testattu ja sertifioitu